El Copríncep prioritza la millora dels accessos entre Andorra i França

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plaça dels Arínsols a Encamp s'ha omplert d'escolars i veïns de la parròquia per rebre el Copríncep francès que s'ha mostrat molt proper, saludant tothom, signant autògrafs i fins i tot fent-se selfies.

Emmanuel Macron ha arribat sobre les 10 del matí a Encamp i a aquella hora la plaça dels Arínsols ja era plena d'infants i veïns que volien veure'l de prop. Els cònsols, Jordi Torres i Esther París, l'han rebut al peu de les escales just abans d'entrar a la plaça.

La millora de les connexions entre Andorra i França tan pel que fa la R-22 com la RN-20 ha centrat la visita a Encamp.

El cònsol major ha interpel·lat el Copríncep per tal que siguin ràpids en la millora de la seguretat de la carretera d'accés a Andorra. Macron ha respost que és una prioritat. Ha recordat que l'estat francès es va posar a treballar al lloc de l'esllavissada immediatament i ha dit entendre la necessitat que aquesta via estigui en perfectes condicions tant per al trànsit rodat habitual de vehicles com per a les relacions comercials d'Andorra, particularment de la parròquia d'Encamp.

Per això i també pel tracte en les distàncies curtes, Torres ha valorat molt positivament la visita.

Emmanuel Macron s'ha mostrat molt pròxim amb tota la gent aplegada a la plaça dels Arínsols a Encamp, saludant un per un, signant autògrafs i permetent que li fessin fotografies.

Visita completa a Canillo i Encamp en el programa especial d'ATV:

Informa: Ester Pons
Imatges: Fernando Montero-Jodi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.