Roda de premsa completa sobre la situació a la CG-1 després de l'esllavissada

Aquest dilluns el Govern ha convocat un consell de ministres extraordinari per declarar l'emergència de la zona de l'esllavissada que dissabte va obligar a tallar la CG-1 a l'altura del Punt de Trobada.

En la roda de premsa posterior, que RTVA ha ofert en directe, el cap de Govern, Xavier Espot, el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el director del departament, Manel Riera, han comparegut per exposar la cronologia dels fets tant pel que fa a l'obra, com a les llicències, el seguiment dels treballs i les competències i responsabilitats al respecte. Espot ha avançat mesures per reforçar el control de les obres i evitar situacions com aquestes. Ha descartat, però, que la causa hagin estat els ancoratges provisionals, tot i que es tractava d'una obra aturada.  Calculen que el despreniment ha desplaçat 30.000 metres cúbics de terra.

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.