Rodríguez diu que la investigació interna continuarà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i que es donen per tancats els peritatges externs, la ministra de Salut ha puntualitzat que l'enquesta interna continua i que és possible que hi hagi altres conseqüències. Rodríguez ha afegit que s'han de revisar tots els procediments. Ha valorat positivament l'informe fet públic avui.

Rodríguez ha dit que els peritatges externs "conforten perquè es considera que no hi ha hagut mala praxi per part de l'equip de facultatius i infermeria". Però manté que no eximeix que internament es continuïn "estudiant mesures correctives entorn a la problemàtica d'organització i informació".

Ha afegit que independentment dels informes mèdics i els peritatges, es pot actuar millor en aquests àmbits que creu "indispensables", com són "el curs clínic, l'acompanyament de les famílies en situacions particularment doloroses i una millor coordinació amb els centres de referència". La ministra ha estat contundent perquè ha dit que "hi haurà decisions en relació a les mancances" que s'han produït.

Informa: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.