SDP demana responsabilitats polítiques pel nadó

El consell directiu del SAAS s'ha reunit avui per analitzar el primer informe encomanat a un neonatòleg sobre el cas del nadó mort per no haver estat traslladat a temps a Barcelona amb helicòpter. Les conclusions s'extrauran la setmana vinent, un cop s'hagin analitzat els altres dos informes complementaris encomanats. Precisament sobre aquest afer, avui Socialdemocràcia i Progrés ha emès un comunicat en què demana responsabilitats polítiques.

El partit de Jaume Bartumeu creu que el Govern, en no donar explicacions coherents a la ciutadania sobre els fets, crea alarma social. SDP critica que no s'hagi pres encara cap mesura disciplinària i la lleugeresa amb què la ministra va explicar que no havia estat informada dels fets.

Denuncia, a més, el concepte mercantilista que el Govern té del sistema públic de salut perquè va en contra del benestar de la població. Afirmen que s'està modificant, amb conseqüències nefastes, l'actual sistema sanitari i de protecció social.

Informa: Xavi Palma

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.