- Agustina Grandvallet ha dimitit com a presidenta de la Federació d´Associacions de Discapacitats, tot i que es manté al capdavant d´AMIDA. Grandvallet ha estat quatre mesos presidint la federació després de la mort de Pere Valls. - SDP alerta que Europa estudia un reglament que podria implicar la necessitat que els andorrans haguessin de sol·licitar visat per poder viatjar als estats de la Unió Europea. El Govern ho ha negat i ha informat que Andorra està dins la llista de països exempts de demanar aquest visat. - "Per començar, en català". És la nova campanya de Política Lingüística dirigida al sector de la restauració. Hi participaran 928 establiments i s´hi ha destinat un pressupost de 16.000 euros. La campanya vol fomentar l´ús de la llengua oficial en bars i restaurants. Ara l´índex d´atenció en català es situa en el 35%. - La Massana, Andorra la Vella i Escaldes Engordany han viscut aquest dimarts una de les jornades més tradicionals, l´escudella de Sant Antoni. Un plat d´hivern que segur que ha ajudat els participants a mitigar el fred. - La neu ha donat pas al fred, al gel i al vent. La baixada de les temperatures ha complicat sobretot la mobilitat en les zones urbanes on ha estat molt díficil caminar pels carrers. Els termòmetres continuaran baixant aquesta nit. La més baixa ha estat de 21 graus negatius a la Font d´Arinsal.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

 • Nadal en soledat

  Nadal en soledat

    21 de desembre, 2016 - 11:17  |     Psicologia

  Per qüestions socioculturals, entenem el Nadal com una festa que s’ha de viure en família. No obstant això, per diferents motius, algunes persones viuen aquestes dates assenyalades en soledat i hem d’entendre que això no té per què ser negatiu o, si més no, té solució.

 • El sexe i la parella després dels fills

  El sexe i la parella després dels fills

    15 de desembre, 2016 - 09:53  |     Psicologia

  Amb l’arribada dels fills les parelles pateixen canvis, el temps ara s’ha de distribuir d’una altra forma i el cansament sovint passa factura. I quan els fills són una mica més grans i ja s’està menys cansat, també és difícil trobar moments per a retrobar-se com a parella.

 • Quan els diners són un problema de parella

  Quan els diners són un problema de parella

    02 de novembre, 2016 - 21:26  |     Psicologia

  Un tema recurrent en els conflictes de parella és la gestió de l'economia. En conviure es confronten dues maneres de veure aquest aspecte que poden assemblar-se més o menys. Amb la dificultat afegida que ni tan sols es té clar perquè es fan les coses com es fan, es fa com s'ha après que "s'ha de fer".

 • Com detectar i gestionar l'assetjament escolar

  Com detectar i gestionar l'assetjament escolar

    15 de setembre, 2016 - 11:10  |     Psicologia

  Un dels temes que més preocupa els pares, i encara més amb l'auge de les noves tecnologies, és l'assetjament escolar o 'bullying'. Es tracta d'una agressió psicològica, física o verbal continuada. Es dóna de persona a persona o d’un grup de persones contra una altra, la qual és percebuda com a algú dèbil o incapaç de defensar-se. Tot i tenir una definició clara, no sempre és fàcil detectar una víctima de bullying o un agressor ja que sol tenir lloc en espais físics concrets com els lavabos o els passadissos, que no sempre són vigilats per un adult o a través de  les noves tecnologies utilitzant, per exemple,  les xarxes socials. Aquí et donem algunes claus per saber si un menor està patint assetjament:

 • Què diuen de tu les xarxes socials?

  Què diuen de tu les xarxes socials?

    10 d'agost, 2016 - 16:14  |     Psicologia

  Quin ús fas de les xarxes socials? Realment, controles la teva imatge? La manera de comunicar coses, el contingut i les imatges: alguns revelen aspectes de la nostra personalitat i altres mancances i frustracions. Analitzem-ne alguns exemples.