Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Andorra en blanc

Comparteix:

Andorra en blanc

L’Andorra en blanc és el programa de neu de Ràdio Nacional d’Andorra (94.2 FM) en què trobaràs tot allò que envolta el món de la neu i les pistes d’esquí. 

Cada divendres tractem un tema central amb els seus protagonistes, et portem la previsió del temps, els gruixos, l’agenda amb les activitats del cap de setmana i el repàs a totes les competicions.  Però això no és tot, perquè també coneixerem a fons el material i com s’ha d’utilitzar, i us oferirem rutes de muntanya.

Un programa dirigit i presentat per Cesc Sanjuan, Joan López i Xavi Bonet.

Aquí trobareu tots els programes s'emeten cada divendres a les 20.30h durant la temporada d'hivern.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Andorra en blanc 16 de març del 2018

  • Andorra en blanc: Marc Oliveras, Dani Rozados i Joan Erola

    Setmana intensa per als amants de l´esquí alpí del país. Les finals de la Copa d´Europa continuen avançant i  han caigut els primers punts per a la delegació andorrana amb la 26a plaça de Marc Oliveras en el supergegant. Oliveras és el primer protagonista del programa. També viatgem fins a França per viure de primera mà la Pierra Menta, la cursa d´esquí de muntanya més important del planeta. Ens ho explica Dani Rozados. Acabem anant a la Vall d'Aran, perquè dissabte Irineu Esteve i Carola Vila hi disputaran les finals de la Copa d´Europa d´esquí de fons, en parlem amb l'entrenador Joan Erola.

Facebook

Twitter