Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Andorra en blanc

Comparteix:

Andorra en blanc

L’Andorra en blanc és el programa de neu de Ràdio Nacional d’Andorra (94.2 FM) en què trobaràs tot allò que envolta el món de la neu i les pistes d’esquí. 

Cada divendres tractem un tema central amb els seus protagonistes, et portem la previsió del temps, els gruixos, l’agenda amb les activitats del cap de setmana i el repàs a totes les competicions.  Però això no és tot, perquè també coneixerem a fons el material i com s’ha d’utilitzar, i us oferirem rutes de muntanya.

Un programa dirigit i presentat per Cesc Sanjuan, Joan López i Xavi Bonet.

Aquí trobareu tots els programes s'emeten cada divendres a les 20.30h durant la temporada d'hivern.

ÚLTIM PROGRAMA

Andorra en blanc 14 de desembre del 2018

  • Andorra en blanc: Josep Tomàs, Sònia Nieto i Joan Erola

    Encara no ha arribat l’hivern però la neu ens ha tornat a visitar i esperem que aquesta vegada ja sigui per quedar-se. Arrenquem amb la previsió pel cap de setmana, Josep Tomàs parlarà també de possibles nevades de cara a la setmana vinent. A l’espai El Track aquesta setmana descobrirem com és l’esquí a Noruega de la mà de la Sònia Nieto. Acabarem el programa repasant l’actualitat esportiva que ens deixarà el cap de setmana i viatjarem fins a Suïssa, on Irineu Esteve torna diumenge a la Copa del Món. En parlem amb l'entrenador, Joan Erola.

  • El track: Noruega amb Sònia Nieto

    A l’espai El Track aquesta setmana descobrirem com és l’esquí a Noruega de la mà de la Sònia Nieto. Amb ella intentem traslladar els paisatges impressionants, com els dels fiords, a la ràdio.

Facebook

Twitter