- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra acollirà per primer cop el Mundial IAAF de curses de muntanya

  Esports   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Una altra de les cites importants del 2018 per a la federació d´atletisme serà el Campionat del Món de mountain running, disciplina sota el paraigua de l´IAAF. S'organitzarà a Canillo al setembre.

Tot un repte per a la federació, que en els darrers anys ha estat present amb un equip al Mundial en una modalitat que va més enllà del cros però que no té els desnivells de les proves del circuit de skyrunning. Centenars d´atletes d´una quarantena de països prendran part en una prova que es disputarà en modalitat vertical.

Informa: David Domingo