Dolorosa derrota del Sant Julià (5-6) davant l'Esplugues

El Sant Julià de futbol sala no ha pogut evitar la derrota al Centre Esportiu contra l´Esplugues per un ajustat 5 a 6. Els de Jorge Días s´han avançat i han fet mèrits per treure un resultat positiu, però els ha faltat temps per completar la remuntada.
El Sant Julià, tercer per la cua i en zona de descens, rebia aquesta tarda el tercer classificat del seu grup, però els lauredians han sortit sense complexos i s´han avançat amb dos gols. Alan feia el primer als dos minuts i mig i Cristian anotava el segon al minut 12. L´Esplugues, que fins aleshores no havia creat perill, ha igualat amb dos dols en 50 segons i amb el 2 a 2 s´ha arribat al descans.

A la represa els de Jorge Días s´han tornat a posar per davant amb un gol d´Omar, però l´Esplugues ha pres la iniciativa i ha capgirat el marcador amb tres dianes. Omar tornava l´esperança amb un xut de falta que significava el 4 a 5. A tres minuts i mig l´Esplugues feia el 4 a 6 que semblava definitiu, però el Sant Julià avui s'hi jugava molt i ho ha continuat intentant fins al final. Brian ha posat els lauredians a un sol gol de distància a un minut de la botzina, però el partit ha acabat amb derrota per 5 a 6.

La d´avui és la novena derrota de la temporada d´un Sant Julià que avui no ha tingut premi a un bon partit i continua en zona de descens.

Imatges: Anna Romagosa