El MoraBanc Andorra eixuga de la pista l’Unicaja (66-60)

El conjunt del Principat, amb una gran defensa, suma la quarta victòria de la temporada (4-5) a la Lliga Endesa, totes a la Bombonera, i presenta candidatura per participar en la propera edició de la Copa

A vuit jornades per al final de la primera volta, el MoraBanc Andorra, sòlid a casa, suma quatre victòries consecutives a la Bombonera que li permeten somiar amb la possibilitat de disputar una nova edició de la Copa. Contra l’Unicaja de Màlaga l’equip de Joan Peñarroya ha començat manant i marcant territori amb un 9-0 de sortida i una defensa que ha provocat que l’equip malagueny hagi trigat gairebé sis minuts en anotar la primera cistella. Això si, l’entrada a pista d’Albero Díaz i Gio Shermadini, que avui tornava a la que va ser casa seva, ha provocat una reacció en el conjunt andalús amb un 0-11 de parcial que deixava un 11-13 a l’electrònic per un 16-15 al final del primer quart. En el segon el partit també s’ha mogut a dinàmiques. L’Unicaja (0-5) agafava la màxima amb un 16-20 abans de rebre un 15-0 de parcial d’un Morabanc Andorra que deixava un 31-20 en el marcador. Onze punts de diferència que es quedaven en sis al descans. Els rebots en atac de l'Unicaja (7) i les pilotes perdudes (9) han evitat que els andorrans s'anessin al descans amb una major diferència (36-30)

En la segona meitat la igualtat ha continuat sent la tònica habitual. Malgrat el gris partit en atac, la defensa i els rebots ofensius del conjunt tricolor (17 en total) han donat al MoraBanc segones i terceres opcions que l’han permès seguir per davant en el marcador amb un 48-43 a deu minuts pel final. Un darrer quart d’un partit que s’ha acabat decidint des del tir lliure amb una gran fiabilitat de Jaime Fernández, màxim anotador de l’equip amb 12 punts. Oliver Stevic MVP amb 6 punts, 7 rebots, 3 assistències per un 17 de valoració.

El MoraBanc tornarà a entrar en escena aquest diumenge 26 de novembre a la final de la Lliga Catalana ACB que disputarà contra el Barça Lassa al Polisportiu de Reus (12:30h). Ho farà sense els lesionats Beka Burjanadze i Vlado Jankovic més els internacionals Jaime Fernández, Andrew Albicy, Jaka Blazic i Przemek Karnovski, convocats amb les seves seleccions per a la primera finestra FIBA

Imatge: Morabanc Andorra