- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El VPC veu complicat trobar data per al partit ajornat contra el Montesquieu

  Esports   12 de febrer, 2018 El VPC veu complicat trobar data per al partit ajornat contra el Montesquieu
En rugbi, el VPC veu complicat poder disputar el partit ajornat aquest diumenge contra el Montesquieu. Des del club apunten que l'únic cap de setmana disponible seria el vinent, però el rival ja disputa un partit ajornat.
Tot i les dificultats, el club plantejarà totes les possibilitats, fins i tot jugar entre setmana. En cas de no trobar una data, es repartirien els punts en funció de diversos coeficients.

La dificultat de trobar dates al calendari parteix dels compromisos internacionals dels isards, atès que els partits de selecció impedeixen el VPC disputar el partit ajornat. Cal recordar que el VPC afronta ara dues setmanes de descans, ja que el pròxim partit serà el 25 de febrer contra l'US Ramonville Ste Agne.

En aquest sentit, en cas de no jugar-se, el repartiment de punts es duria a terme basant-se en la classificació dels dos equips, el resultat de la primera volta (on el VPC va perdre per 3 punts, 25 a 22), i altres factors com ara jugar com a local.

Informa: Joel Romero