- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Estada immillorable de l'equip espanyol d'esports per a discapacitats intel·lectuals

  Esports   23 de gener, 2014
www.andorradifusio.ad

Per segon any consecutiu, el sector de Pal de Vallnord ha acollit els membres de la Federació Espanyola d'esports per a discapacitats intel·lectuals. Han estat gairebé una setmana a Andorra i avui han tancat l'estada al Principat celebrant el Campionat d'Espanya d'esquí.

Fins a 61 esquiadors espanyols han passat cinc dies inoblidables a Pal. Avui era el gran dia amb l'arribada de la competició. Aquests nens amb discapacitat intel·lectual necessiten molta atenció i la figura paterna té un paper clau en l'evolució i inserció social. Els components de l'equip espanyol han tingut una setmana immillorable a Andorra. Veient el que han gaudit a ben segur que l'any vinent tornaran a repetir.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Sergi Pla