- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Genís Besolí, un fidel seguidor del MoraBanc amb una història de superació al darrere

  Esports   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Entre els aficionats que han seguit el partit del MoraBanc contra el Torí al Poliesportiu, Genís Besolí, un jove amb una història de superació personal. Va veure bàsquet i va fer ràdio, participant en la retransmissió d'RNA.

Fa set mesos la vida del Genís va canviar. Treballava en una hípica i va patir un accident que el va deixar en un estat de paraplegia. La recuperació no ha estat fàcil, però a dia d'avui se sent capaç de tot. Vol traslladar la seva experiència vital per ajudar d'altres persones: "Quan comences a tenir la cadira al cul i no al cap, comences a viure". Recomana a aquells ques estiguin en una situació similar "lluitar pel que vulguin perquè això no els impedeix fer res".

Seguidor fidel del MoraBanc, el duel contra el Torí ha estat especial, exercint de comentarista a la ràdio. Veu l'equip en línia ascendent.

Entre els seus objectius de futur, tornar a treballar amb cavalls, una de les seves grans passions."Molta gent em diu que ho veu difícil però jo ho veig possible", manifesta.

La setmana vinent el Cedevita de Zagreb visita el Poliesportiu. El Genís no hi faltarà disposat a traspassar a l'equip tota l'energia que li ha permès deixar enrere aquell accident i ser cada dia més fort.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares