- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Genís Besolí, un fidel seguidor del MoraBanc amb una història de superació al darrere

  Esports   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Entre els aficionats que han seguit el partit del MoraBanc contra el Torí al Poliesportiu, Genís Besolí, un jove amb una història de superació personal. Va veure bàsquet i va fer ràdio, participant en la retransmissió d'RNA.

Fa set mesos la vida del Genís va canviar. Treballava en una hípica i va patir un accident que el va deixar en un estat de paraplegia. La recuperació no ha estat fàcil, però a dia d'avui se sent capaç de tot. Vol traslladar la seva experiència vital per ajudar d'altres persones: "Quan comences a tenir la cadira al cul i no al cap, comences a viure". Recomana a aquells ques estiguin en una situació similar "lluitar pel que vulguin perquè això no els impedeix fer res".

Seguidor fidel del MoraBanc, el duel contra el Torí ha estat especial, exercint de comentarista a la ràdio. Veu l'equip en línia ascendent.

Entre els seus objectius de futur, tornar a treballar amb cavalls, una de les seves grans passions."Molta gent em diu que ho veu difícil però jo ho veig possible", manifesta.

La setmana vinent el Cedevita de Zagreb visita el Poliesportiu. El Genís no hi faltarà disposat a traspassar a l'equip tota l'energia que li ha permès deixar enrere aquell accident i ser cada dia més fort.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares