- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La participació del Betis a la lliga Endesa no modificarà el nombre de descensos

  Esports   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

La inscripció del Betis a l´ACB, que farà que la Lliga Endesa passi a tenir divuit equips, no canvia el nombre de places de descens a LEB Or aquesta temporada. En continuaran sent dues. Tammateix sí que condiciona el futur.

Dos dels divuit equips de la lliga baixaran aquesta temporada i també en pujaran dos de la LEB Or. La transició a la lliga de setze s'ha de fer a curt o mitjà termini, tal com han consensuat l'ACB i la federació espanyola, però no hi ha ni dates ni fórmula. A priori en temporades vinents haurien de baixar més de dos equips de la Lliga Endesa o pujar-ne menys de LEB Or. 

Alliberar dates en el calendari està sent el cavall de batalla dels clubs d'Eurolliga, criticats per la seva postura de pressió. I això també ha implicat l'Andorra, club què han col·locat entre els que no volien l'ingrés del Betis, juntament amb el Joventut i els cinc clubs grans. L'ACB ha aclarit que l'ingrés del Betis es va aprovar per unanimitat i que només hi va haver dues postures sobre si es recorria la decisió judicial respecte al club andalús.

Entre tot aquest enrenou comencen les pretemporades. El MoraBanc arrenca divendres confiant a tancar la plantilla amb el base Jaime Fernández i pendent que dilluns es faci públic el nou calendari.

Informa: David Domingo