La selecció trenca la ratxa contra el Qatar (0-1)

9 mesos després la selecció andorrana de futbol ha rebut un gol. Han passat 277 dies d´ençà que els tricolors havien encaixat el darrer; 342 minuts amb la porteria a zero, el que és el mateix, imbatuts durant tres partits. Andorra ha perdut aquesta condició perdent per 1 a 0 en l´amistós contra el Qatar. Ildefons Lima s'ha convertit en el jugador amb més internacionalitats.

Andorra ha acusat la falta de ritme en l'enfrontament amistós contra el Qatar, un equip amb molt més rodatge en aquestes alçades de la temporada. La defensa andorrana ha mantingut a ratlla el rival en la primera meitat i ha patit més en la segona, com en el xut que s'estavella al travesser. Gran aturada de José Antonio Gómez, un dels grans artífexs de la bona ratxa de resultats que ha enllaçat Andorra.

Amb el gol de Tahimn al minut 73 la selecció ha deixat de sumar minuts sense encaixar cap gol, 342 minuts amb la porteria a zero, una xifra que serà molt difícil de superar. Koldo Álvarez ha introduit sis canvis a la segona meitat.

Amb el partit obert Andorra ha premut l'accelerador amb la seva millor arma ofensiva, la recuperació de pilotes al centre del camp. Fruit d'una d'aquestes accions Sergio Moreno ha estat expulsat en el temps afegit. Des d'aquest dimecres Ildefons Lima, amb 107 partits, s'ha convertit en el jugador andorrà amb més internacionalitats.

Imatges cedides: Telegenic