La victòria del CESJ sobre les Corts permet mantenir-se a dos punts del descens

Victòria cabdal del Centre Esportiu Sant Julià a casa contra les Corts. Gràcies a aquest resultat els de Jorge Dias es mantenen dos punts per sobre el descens. Una bona primera meitat i una gran feina en defensa a la segona van ser suficients per derrotar els barcelonins.
Xavi Santaella va ser el jugador més destacat del partit. Als 2 minuts Jona treu aquesta falta en curt, la jugada d'estratègia acaba amb el golàs de Santaella pel pal del porter. Ell mateix va ser l'autor del 2 a 0 amb aquest llançament de doble penal. No tot van ser bones notícies Mimmoun es va lesionar després d'aquesta forta topada amb el porter visitant.
La primera meitat va acabar amb 3 a 0. A la represa, el Sant Julià va fer una gran tasca defensiva. Les corts només va poder marcar en el darrer minut jugant amb porter jugador.

Amb aquest resultat el Sant Julià és manté quart per la cua dos punts per sobre del descens. La propera jornada visiten la pista del Sant Sadurní, un equip que acumula 5 victòries consecutives.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Sergi Linares