- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Oportunitat històrica perduda per a Verdú i primers punts per a Oliveras en Copa d'Europa

  Esports   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Bona jornada la d'aquest divendres per a l'esquí alpí andorrà a la combinada alpina de la Copa d'Europa disputada a Saalbach. Primers punts en Copa d'Europa aquesta temporada per a Marc Oliveras i rebaixa de punts en descens per a Joan Verdú, fita amb gust agredolç ja que l'esquiador andorrà ha estat molt a prop d'aconseguir un gran resultat després de ser cinquè a la mànega de descens.

Amb dues mànegues molt regulars, Marc Oliveras ha aconseguit sumar els primers punts aquesta temporada en Copa d'Europa, concretament 7 punts, gràcies a la 24ena plaça aconseguida en la combinada alpina. Un resultat que l'acosta una mica més als Jocs Olímpics de Pyeongchang. 

En la primera mànega de la combinada alpina, Joan Verdú ha estat cinquè, una gran marca que, gràcies a la seva polivalència, li obria les portes a un gran resultat. No ha estat possible, en sortir-se del traçat en la mànega d'eslàlom. 

La cinquena plaça no ha caigut en sac buit. La prova de descens comptava com a cursa FIS de manera individual. Verdú ha marcat 18 punts FIS, una xifra que li farà rebaixar els seus punts en la disciplina i li permetrà tenir millor dorsal, per exemple, als Jocs Olímpics. 

Dissabte, cites importants en categoria femenina: Carmina Pallàs, a la Copa del Món en la disciplina de super gegant, i Mireia Gutiérrez, a confirmar la línia ascendent amb un eslàlom de Copa d'Europa també a Àustria.

Informa: Cesc Sanjuan