- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Comença el muntatge de l’escenari per portar David Bisbal molt a prop del públic

  Noticies » Cultura   07 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Comença el compte enrere per al concert de David Bisbal. De moment s'han venut prop de 4.000 entrades per a un espectacle on l'artista estarà molt a prop del públic. El muntatge de l´escenari, que incorpora torres de pantalles led i un video wall, ha començat a primera hora del matí. Abans dels operaris han arribat les primeres fans que des de diumenge han dormit a les portes del recinte.

Després de treure les graderies aquest matí ha començat el muntatge de l´escenari que aquesta nit trepitjarà David Bisbal.

El cap de producció de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, explica que d'entrada s´ha traslladat la plataforma al fons de la vela, un espai que anirà recobert de pantalles led que facilitaran que tothom vegi bé l´artista i un video wall que l'acompanyarà a l´escenari. A més, per les dimensions de la pista l'artista quedarà molt a prop del públic.

Més de 80 persones entre operaris i personal d´organització han començat a treballar a les set del matí perquè en dotze hores l´artista ho trobi tot muntat i pugui fer les proves abans del concert. Pifarré avança que Bisbal arribarà sobre les 19.30h.

Es preveu que l´artista es reuneixi amb autoritats i els guanyadors del concurs abans que comenci l´espectacle a les 23.30h.

Informa. Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra