- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Comença el muntatge de l’escenari per portar David Bisbal molt a prop del públic

  Noticies » Cultura   07 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Comença el compte enrere per al concert de David Bisbal. De moment s'han venut prop de 4.000 entrades per a un espectacle on l'artista estarà molt a prop del públic. El muntatge de l´escenari, que incorpora torres de pantalles led i un video wall, ha començat a primera hora del matí. Abans dels operaris han arribat les primeres fans que des de diumenge han dormit a les portes del recinte.

Després de treure les graderies aquest matí ha començat el muntatge de l´escenari que aquesta nit trepitjarà David Bisbal.

El cap de producció de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, explica que d'entrada s´ha traslladat la plataforma al fons de la vela, un espai que anirà recobert de pantalles led que facilitaran que tothom vegi bé l´artista i un video wall que l'acompanyarà a l´escenari. A més, per les dimensions de la pista l'artista quedarà molt a prop del públic.

Més de 80 persones entre operaris i personal d´organització han començat a treballar a les set del matí perquè en dotze hores l´artista ho trobi tot muntat i pugui fer les proves abans del concert. Pifarré avança que Bisbal arribarà sobre les 19.30h.

Es preveu que l´artista es reuneixi amb autoritats i els guanyadors del concurs abans que comenci l´espectacle a les 23.30h.

Informa. Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra