Ingressa a la presó el presumpte agressor del taxista a Sispony

www.andorradifusio.ad

El jove detingut com a presumpte agressor d'un taxista divendres passat ja és a disposició de la justícia i ha ingressat a la presó. Durant la tarda de divendres ha declarat davant de la batlle instructora i després ha ingressat a la presó. La policia l'ha detingut aquesta matinada a la frontera del Riu Runer. Venia en autobús de línia i s'ha entregat incitat per la seva família.

Segons un comunicat de la policia, els indicis que s´han pogut recollir aporten elements fonamentals sobre la presumpta autoria dels fets. El cos d'ordre també posa en relleu la predisposició i col·laboració de la família del jove, que han permès la seva detenció. Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra, el jove ha estat detingut en un autobús de línia provinent de Portugal en el qual viatjava amb el seu pare. De fet, la família ha estat qui ha incitat el jove a entregar-se davant les autoritats andorranes.

El cos policial indica també que l´han tingut controlat tant en el seu desplaçament com en la seva última ubicació a Portugal, atès que la batlle instructora havia emès una ordre de detenció nacional i internacional.

L´agressió va passar l'1 d´agost passat cap a les dues de la tarda a Sispony. El taxista havia atès una trucada telefònica que sol·licitava un servei a la Massana. El client va demanar anar en direcció als Cortals de Sispony. El jove va atacar el taxista per darrere i per sorpresa, i sense cap causa aparent. De fet, el taxista ha declarat que no coneixia l'agressor. Li va clavar dues ganivetades, al coll i a l´esquena.

Segons informa la policia, el sospitós va deixar el país davant la impossibilitat de poder prendre declaració a la víctima en les hores posteriors a l'agressió a causa del seu estat de salut. El taxista va ser operat d'urgència a causa de l'apunyalament.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

Una avaria en la fibra òptica deixa uns 300 usuaris sense internet durant dues hores Un negoci familiar que ha vist canviar el país i la gastronomia des de fa 50 anys