- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els espais de cotreball: una forma de reduir costos i crear sinergies entre empreses

  Noticies » Societat   06 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Iniciar un projecte empresarial no sempre és fàcil i menys quan no disposes d'un espai físic on treballar. És per això que ja fa temps van néixer les sales de cotreball, on diversos projectes comparteixen un mateix espai a un cost molt reduït. A més, s'hi arriben a crear sinergies.

Compartir un mateix espai de treball i alhora crear sinergies entre els diferents projectes que hi convergeixen. Amb aquest principal objectiu neixen els espais de cotreball, llocs cooperatius que ofereixen serveis necessaris per tirar endavant projectes empresarials a un bon preu. Fa quatre anys aquesta modalitat de treball va arribar al país de la mà de Felip Gallardo i tres socis més.

Al 'Coworking' hi ha emprenedors andorrans i professionals de fora que s’han instal·lat a Andorra i necessiten un lloc on treballar i establir xarxa. Actualment fins a 22 professionals conviuen en aquesta zona de cotreball ubicada a la torre de Caldea.

Per alguns l’espai els permet començar amb comoditat. La tranquil·litat i el fet de poder treballar fora de casa, sense distreccions, també convenç a persones que només necessiten un portàtil i connexió a Internet.

Actualment aquesta manera de treballar s'ha estès per tot el Principat i han sorgit nous espais de cotreball.

Imatges: Laura Massegú
Informa: M.Margalef / E.Jover Martin