- Després de la inhabilitació penal, el policia que va maltractar un detingut el cap de setmana passat ha deixat de ser membre del cos i no pot tornar-se a presentar a les proves d´ingrés. El ministre d´Interior ha lamentat els fets que van tenir lloc la matinada de diumenge i ha defensat les accions dutes a terme per evitar que aquest tipus de conductes tingui lloc. - El Centre de Congressos d´Andorra la Vella serà el marc el 28 de febrer d´un congrés de la fundació Lo que de verdad importa, que treballa per promoure valors ètics divulgant històries de superació personal. En el cas d´Andorra el president d´honor serà el pilot Albert Llovera. Llovera serà el primer ponent del congrés i seguidament hi explicarà la seva experiència l´exmodel i periodista Sandra Ibarra, que després de superar dos casos de leucèmia va crear una fundació solidària per ajudar els malalts i els seus familiars. - Les negociacions amb la Unió Europea per a l´acord d´associació podrien patir un nou contratemps. Si més no si es vol negociar de forma coordinada amb Mònaco i San Marino. El partit que ha guanyat recentment les eleccions a Mònaco és molt reticent a l´acord amb Brussel·les. S´oposa a la pèrdua de sobirania, demana mantenir certes quotes professionals i demana més transparència sobre les negociacions. - La Batllia ha decretat aquest dimarts l´ingrés a presó per a Andrés “Betingo” Sanguinetti. És un ciutadà uruguaià que va treballar com a gestor de BPA a l´Amèrica llatina entre el 2006 i el 2015. Se l´investiga per blanqueig de capitals al cas Odebrecht i se l´acusa de participar en el sistema de suborns d´aquesta constructora brasilera per aconseguir concessions d´obres públiques. - Més de 700 persones s´han afegit a la recollida de signatures de protesta pel tancament sistemàtic del coll de Pimorent a l´hivern. La iniciativa denuncia el tancament del coll de Pimorent en no haver-hi treta de neu a la nit, tot i que es pugui circular amb equipaments. La impulsora de la recollida assenyala que la població de la zona es veu obligada a pagar el peatge del túnel, amb un cost de 13,60 euros.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els espais de cotreball: una forma de reduir costos i crear sinergies entre empreses

  Noticies » Societat   06 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Iniciar un projecte empresarial no sempre és fàcil i menys quan no disposes d'un espai físic on treballar. És per això que ja fa temps van néixer les sales de cotreball, on diversos projectes comparteixen un mateix espai a un cost molt reduït. A més, s'hi arriben a crear sinergies.

Compartir un mateix espai de treball i alhora crear sinergies entre els diferents projectes que hi convergeixen. Amb aquest principal objectiu neixen els espais de cotreball, llocs cooperatius que ofereixen serveis necessaris per tirar endavant projectes empresarials a un bon preu. Fa quatre anys aquesta modalitat de treball va arribar al país de la mà de Felip Gallardo i tres socis més.

Al 'Coworking' hi ha emprenedors andorrans i professionals de fora que s’han instal·lat a Andorra i necessiten un lloc on treballar i establir xarxa. Actualment fins a 22 professionals conviuen en aquesta zona de cotreball ubicada a la torre de Caldea.

Per alguns l’espai els permet començar amb comoditat. La tranquil·litat i el fet de poder treballar fora de casa, sense distreccions, també convenç a persones que només necessiten un portàtil i connexió a Internet.

Actualment aquesta manera de treballar s'ha estès per tot el Principat i han sorgit nous espais de cotreball.

Imatges: Laura Massegú
Informa: M.Margalef / E.Jover Martin