Els restauradors, oberts per festes

www.andorradifusio.ad

El dia 1 de gener és festiu. Després de la festa de la nit anterior, qui més qui menys aprofita el dia per descansar. No és el cas dels restauradors: la majoria també obren portes pel primer dia de l´any.

1 de gener: ha passat Cap d´Any i els restaurants netegen el menjador després de la festa d´ahir a la nit. Per ells, avui no és un dia de descans: molts aprofiten per oferir també dinar. De fet, bona part de l´oferta de restauració del país té el cartell de ple penjat a la porta: al ser un dia festiu i l´endemà de les campanades, moltes famílies opten per sortir a menjar fora. Això sí, la majoria són del país tal i com ens ho explica el gerent de l'Eulari de Pal, Amaro Batista: "Hi ha reserves de fa 15 dies, acostumen a ser de gent del país. També esperem qui ve d'imprevist, normalment són turistes."


Si normalment la nit de Cap d´Any els restaurants acostumen a oferir un menú tancat de festa, el dia 1 s´estila dinar a la carta. D´aquesta manera es dóna més marge als consumidors. És també un àpat que es fa en família, més que amb amics: "A Andorra els comerços només tanquen quatre dies a l'any. En aquestes dates els agrada fer alguna cosa especial com sortir a dinar a fora." assegura Batista.

Avui doncs, a Andorra, la major part de la població fa festa. No és el cas dels restauradors: ja se sap que, com més festiu és, més feina acostumen a tenir.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Lluís Calvo

Comparteix:

Els cinemes entren al 2016 amb l'estrena del gran imperi de la poma Nit de Cap d'Any sense incidències destacables