- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Escaldes inaugura el primer parc infantil per a nens amb mobilitat reduïda

  Noticies » Societat   14 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Escaldes-Engordany estrena el parc Integra. Noves atraccions infantils situades al Prat del Roure amb jocs dissenyats per a nens amb mobilitat reduïda.

Josep Ramon Tudel, Conseller de Serveis i Manteniment, explica que està format per quatre espais integradors i accessibles, com un gronxador, un sorral o un espai per fer exercicis amb els braços per als nens amb cadira de rodes.

A més, els qui tinguin entre 6 i 14 anys podran usar una piràmide de 12 metres d'altura, formada per tres tobogans de tub de diferents mides i pendents. Aquesta estructura, anomenada Megan, s'ha personalitzat de forma que recorda Caldea.

Informa/imatge: Ivan Álvarez