- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Grandvalira mantindrà marca i forfet conjunt fins al 2019

  Noticies » Economia   03 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

La marca única de Grandvalira i el forfet únic es mantindran fins al 31 de maig del 2019. Fins aleshores es continuarà treballant conjuntament per decidir com es fa efectiva la dissolució. Així ho ha decidit la junta general d´accionistes de Nevasa, que s´ha reunit aquest dilluns per iniciar formalment el procés de dissolució de Grandvalira.

L´accionista majoritari de SAETDE, Joan Viladomat, la seva germana Cristina i el cònsol major d´Encamp, Jordi Torres, han estat els primers a arribar al despatx de Nevasa. Instants després han arribat els socis d´Ensisa: el president i cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, i el director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella.
Aquesta junta extraordinària suposa el principi de la fi de Nevasa. Tal com havia anunciat, Joan Viladomat n´ha demanat oficialment la dissolució i aquesta s´ha acordat. Segons el conveni vigent entre SAETDE i Ensisa, ara comença un període de dos anys en què s´haurà de liquidar la marca. Fonts properes a Nevasa han explicat a RTVA que fins el 31 de maig de 2019 es mantindrà la marca única de Grandvalira pels dos dominis esquiables i el forfet conjunt per les estacions,que haurà de continuar sent comercialitzat per Nevasa. 

Segons ha ampliat l´Agència ANA, no serà fins passat els dos anys que es nomenaran els liquidadors i es negociarà, si hi ha voluntat, que alguna de les societats es pugui quedar la marca Grandvalira. La reunió d´aquest dilluns també ha acordat que Ensisa i Saetde nomenin cadascuna un delegat que s´encarregaran, juntament amb el director general de Nevasa, Alfonso Torreño, de proposar la resolució de les diferents qüestions del dia a dia durant aquest període de dos anys. 

Des de Grandvalira han assegurat que el termini de dos anys és necessari perquè hi ha qüestions que no es poden tancar immediatament, com són els acords amb els operadors turístics. Pel que fa a la trentena de treballadors fixes que té l´empresa, les mateixes fonts han indicat que de moment es mantenen, ja que per continuar funcionant durant dos anys és necessari disposar d´aquest equip.

Informa: Pere Moliné / Andrés González-Nandín / Agència ANA
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Pere Moliné