- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mamapop retrà homenatge a la música de cinema per recaptar fons contra el càncer el 10 de març

  Noticies » Societat   13 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

Per recaptar fons destinats a la prevenció del càncer, arriba a Andorra una nova edició del concert Mamapop. El càncer de mama és el que més afecta les dones. Des de finals del 2016 fins a novembre del 2017, 23 persones van ser ateses en una primera consulta a la unitat d'oncologia.

L'any passat la primera edició de Mamapop va recaptar 5.000 euros que Assandca va destinar al servei de transport sanitari.

En aquesta edició el concert, que tindrà lloc el 10 de març, reunirà 35 artistes a l´escenari, entre músics, cantants i ballarins, per retre homenatge a la música de cinema.

La iniciativa té la col·laboració de RTVA. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden comprar a través d'Assandca i a les oficines d'Inlingua.

Informa: Joan A. Sarmiento
Locució: Jordi Lorente