- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Manuel Carrasco desperta l'eufòria del públic del Poliesportiu

  Noticies » Cultura   14 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El públic del Poliesportiu ha vibrat aquest dimecres amb la visita de Manuel Carrasco, un concert que tal com va prometre l´artista s´ha fet una setmana després de l´anul·lació de la cita per una faringitis. Un artista entregat i un públic compromès deixen una nit pel record.

Entrades exhaurides i un Poliesportiu ple per veure Manuel Carrasco. Prop de 1.900 persones han vingut d´arreu per seguir l´artista en la seva gira ´Bailar el viento´ a Andorra la Vella. I entre el públic, també seguidors de la seva terra natal, Huelva.

Aquesta és la quarta vegada que Manu Carrasco actua a Andorra. Va venir el 2006 amb ´Tercera parada´; el 2007 en la presentació de la cançó eurovisiva ´Salvem el món´; i el 2012 amb ´Habla´.

En el moment de començar l'espectacle, s´apaguen els llums i es desencadena l´eufòria dels seguidors. Ja sobre l´escenari l´artista s´ha disculpat per la cancel·lació del concert de la setmana passada.

Amb la veu ja recuperada Manuel Carrasco ha desplegat temes de la gira com "Tambores de guerra", amb el qual ha començat el concert.

Un públic entregat no ha parat de corejar, tocar les palmes i aplaudir en cadascun dels seus temes, com "Aprieta", un cant als que ho han passat malament, i temes recuperat d´altres treballs com "Y ahora".


Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà