- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Manuel Carrasco desperta l'eufòria del públic del Poliesportiu

  Noticies » Cultura   14 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El públic del Poliesportiu ha vibrat aquest dimecres amb la visita de Manuel Carrasco, un concert que tal com va prometre l´artista s´ha fet una setmana després de l´anul·lació de la cita per una faringitis. Un artista entregat i un públic compromès deixen una nit pel record.

Entrades exhaurides i un Poliesportiu ple per veure Manuel Carrasco. Prop de 1.900 persones han vingut d´arreu per seguir l´artista en la seva gira ´Bailar el viento´ a Andorra la Vella. I entre el públic, també seguidors de la seva terra natal, Huelva.

Aquesta és la quarta vegada que Manu Carrasco actua a Andorra. Va venir el 2006 amb ´Tercera parada´; el 2007 en la presentació de la cançó eurovisiva ´Salvem el món´; i el 2012 amb ´Habla´.

En el moment de començar l'espectacle, s´apaguen els llums i es desencadena l´eufòria dels seguidors. Ja sobre l´escenari l´artista s´ha disculpat per la cancel·lació del concert de la setmana passada.

Amb la veu ja recuperada Manuel Carrasco ha desplegat temes de la gira com "Tambores de guerra", amb el qual ha començat el concert.

Un públic entregat no ha parat de corejar, tocar les palmes i aplaudir en cadascun dels seus temes, com "Aprieta", un cant als que ho han passat malament, i temes recuperat d´altres treballs com "Y ahora".


Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà