- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Manuel Carrasco desperta l'eufòria del públic del Poliesportiu

  Noticies » Cultura   14 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El públic del Poliesportiu ha vibrat aquest dimecres amb la visita de Manuel Carrasco, un concert que tal com va prometre l´artista s´ha fet una setmana després de l´anul·lació de la cita per una faringitis. Un artista entregat i un públic compromès deixen una nit pel record.

Entrades exhaurides i un Poliesportiu ple per veure Manuel Carrasco. Prop de 1.900 persones han vingut d´arreu per seguir l´artista en la seva gira ´Bailar el viento´ a Andorra la Vella. I entre el públic, també seguidors de la seva terra natal, Huelva.

Aquesta és la quarta vegada que Manu Carrasco actua a Andorra. Va venir el 2006 amb ´Tercera parada´; el 2007 en la presentació de la cançó eurovisiva ´Salvem el món´; i el 2012 amb ´Habla´.

En el moment de començar l'espectacle, s´apaguen els llums i es desencadena l´eufòria dels seguidors. Ja sobre l´escenari l´artista s´ha disculpat per la cancel·lació del concert de la setmana passada.

Amb la veu ja recuperada Manuel Carrasco ha desplegat temes de la gira com "Tambores de guerra", amb el qual ha començat el concert.

Un públic entregat no ha parat de corejar, tocar les palmes i aplaudir en cadascun dels seus temes, com "Aprieta", un cant als que ho han passat malament, i temes recuperat d´altres treballs com "Y ahora".


Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà