- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Més de 200 persones assisteixen a l'estrena d''Aniversari'

  Noticies » Cultura   13 d'octubre, 2017 Més de 200 persones assisteixen a l'estrena d''Aniversari'

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i L’animal escola de teatre han estrenat aquest dijous a la nit la seva coproducció 'Aniversari', una obra escrita i dirigida per Juanma Casero i amb un repartiment eminentment andorrà.

L'obra ha atret més de 200 persones a l'auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Dalt de l’escenari, els actors Pere Tomàs, Oriol Guillem, Mònica Garcia, Josep Sobrevals, Sílvia Forns i Irina Robles han mostrat el món quotidià d’una família.

Moments abans de l’estrena el director, Juanma Casero, ha destacat la voluntat que el públic “empatitzés” amb el muntatge i ha afegit que al llarg dels dies d’assajos l’obra s’ha “acabat d’escriure”, en el sentit que els actors han anat fent les seves aportacions i ha estat “molt productiu i gratificant” per al resultat final. 

L’obra s’ha pogut veure aquest dijous a l’auditori Claror del Centre de congressos de Sant Julià de Lòria i el 19 i 20 d’octubre es tornarà a representar al teatre Les Fontetes de la Massana. La voluntat és, però, la de poder-la moure per altres escenaris ja que, tal com ha manifestat Casero, “és un producte molt exportable, molt digne” i volen que la gent en gaudeixi. 

Instal·lat des de fa uns mesos a Andorra, on ha vingut a fer de professor teatral, Casero s’ha mostrat agraït a l’ENA per haver pogut muntar aquest espectacle en base a una obra que va escriure i destaca “el moviment, les ganes” que hi ha al país de fer teatre. De fet, ‘Aniversari’ compta amb un repartiment eminentment andorrà amb l’excepció de dos actors que venen de Barcelona.

Informa/imatge: Agència ANA