- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Més de 200 persones assisteixen a l'estrena d''Aniversari'

  Noticies » Cultura   13 d'octubre, 2017 Més de 200 persones assisteixen a l'estrena d''Aniversari'

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i L’animal escola de teatre han estrenat aquest dijous a la nit la seva coproducció 'Aniversari', una obra escrita i dirigida per Juanma Casero i amb un repartiment eminentment andorrà.

L'obra ha atret més de 200 persones a l'auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Dalt de l’escenari, els actors Pere Tomàs, Oriol Guillem, Mònica Garcia, Josep Sobrevals, Sílvia Forns i Irina Robles han mostrat el món quotidià d’una família.

Moments abans de l’estrena el director, Juanma Casero, ha destacat la voluntat que el públic “empatitzés” amb el muntatge i ha afegit que al llarg dels dies d’assajos l’obra s’ha “acabat d’escriure”, en el sentit que els actors han anat fent les seves aportacions i ha estat “molt productiu i gratificant” per al resultat final. 

L’obra s’ha pogut veure aquest dijous a l’auditori Claror del Centre de congressos de Sant Julià de Lòria i el 19 i 20 d’octubre es tornarà a representar al teatre Les Fontetes de la Massana. La voluntat és, però, la de poder-la moure per altres escenaris ja que, tal com ha manifestat Casero, “és un producte molt exportable, molt digne” i volen que la gent en gaudeixi. 

Instal·lat des de fa uns mesos a Andorra, on ha vingut a fer de professor teatral, Casero s’ha mostrat agraït a l’ENA per haver pogut muntar aquest espectacle en base a una obra que va escriure i destaca “el moviment, les ganes” que hi ha al país de fer teatre. De fet, ‘Aniversari’ compta amb un repartiment eminentment andorrà amb l’excepció de dos actors que venen de Barcelona.

Informa/imatge: Agència ANA