- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Moda i art s'uneixen en una nova marca de roba creada al país

  Noticies » Cultura   06 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Marta Marsà és una jove de 25 anys que en fa un ha tornat a Andorra per fer realitat un dels seus somnis: dissenyar la seva propia línia de roba esportiva. Però no una més. Ha volgut fer una col·lecció que parli de disseny, art i originalitat.

Guineus, llops, guepards o una àliga. La fauna salvatge envaeix la primera col.lecció de roba esportiva d´aquesta jove canillenca. Ens explica que la marca, White Fit, fa honor al blanc de les peces en origen que com un llenç s´omple del traç de l´artista.

Aquests dies exposa la seva primera col.leció per a home i dona a Soldeu que evidencia el seu segell, la combinació i treure el màxim partit a cadascuna de les peces.

La seva és una producció limitada que afavoreix l´exclusivitat. Després d´aquesta sortida ja pensa en la propera col.lecció que estarà inspirada en Àfrica on els protagonistes serán elefants, zebres, flamencs i la sabana.

Dissenyadora de moda i amb formació empresarial la Marta té molt clar que la marca havia de donar-se a conèixer al seu país.

De moment no es planteja que els seus dissenys es puguin trobar en botiga però si a la seva página web i en futurs esdeveniments.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro /Carla Sales