- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Prop de 1.200 donacions i 360 nous donants de sang durant el 2017

  Noticies » Societat   07 de desembre, 2017 Prop de 1.200 donacions i 360 nous donants de sang durant el 2017

La Creu Roja tanca el 2017 amb més de 1.100 donacions de sang en les quatre col·lectes i la marató. D'aquestes, més de 360 són de nous donants.

L'última campanya, que es va fer dilluns i dimarts i on es van recollir 307 donacions, ha permès arribar a aquesta xifra rècord, superior al miler que s'havia marcat l'entitat i que segueix la línia ascendent iniciada el 2015. La franja d'edat amb més col·laboració és la que va de 36 a 45 anys, i també ha augmentat la de joves de fins a 25 anys. Per sexes, hi ha hagut un centenar més de donacions masculines.

Informa: Judit Pedrós