- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La minoria critica la manca de transparència del comú d'Encamp en l'adjudicació i suspensió del pla de dinamització

  Noticies » Política   14 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

La minoria d'Encamp lamenta la manca de transparència del cònsol major. Socialdemòcrates i liberals critiquen que el comú hagi suspès el pla de dinamització de la parròquia sense donar-los els informes tècnics. Esperen que Torres compleixi el compromís de facilitar-los-els els propers dies.

Una reunió estèril i poc fructífera. Així ha qualificat la minoria d´Encamp la trobada amb el cònsol major per tractar l´adjudicació del pla de dinamització de la parròquia. Socialdemòcrates i liberals esperaven que Jordi Torres els lliurés els informes tècnics que justifiquessin l´assignació directa del projecte de promoció econòmica a una empresa espanyola sense concurs. Sans assegura que encara no se'ls hi han atorgat els informes i manifesta que "qualsevol responsable amb una mica de sentit comú sap que les coses s'han de justificar com toca, que és amb els informes tècnicis". 

Lamenten que la trobada es basés en consideracions verbals i no justificacions documentades. Amb tot, valoren que el comú hagi assegurat que els propers dies els farà arribar els informes. La part positiva segons el conseller socialdemòcrata és "que es mantingui en pausa l'acord fins que no hi hagi els infomes que justifiquin que el procediment és correcte".

Demanen no allargar més aquest tema i poder començar a treballar en el pla de dinamització econòmica d'Encamp.

Informa: Marc Guadilla
Imatge: Carla Sales