- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Sant Julià tirarà endavant el ràfting a la Valira amb el cabal que hi hagi

  Noticies » Societat   13 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià de Lòria tirarà endavant el ràfting a la Valira adaptant-se al cabal d'aigua que hi hagi.

Una qüestió de la qual el cònsol major va parlar aquest dimarts amb el cap de Govern. Josep Miquel Vila afegeix que espera que FEDA expliqui en quina mesura podria ajudar a regular el cabal. A partir d'aquí, els tècnics analitzarien la situació.

Vila està "convençut" que tothom farà el possible perquè la iniciativa arribi a bon port. Assegura que hi ha la voluntat de no resultar "lesius" per als interessos econòmics de FEDA. "Espero i desitjo, i així m'ho ha manifestat el Govern, que tothom estarà d'acord", afegia.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Jordi Seabra