- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un home emmascarat intenta robar-li la bossa a una dona a Escaldes

  Noticies » Societat   10 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

La policia investiga l'intent d'estrebada que dilluns a la nit va patir una dona que caminava sola a la sortida d'Escaldes-Engordany. Un home va intentar sostreure-li la bossa de mà. Duia una màscara i va fugir en un cotxe amb matrícula estrangera. De moment no ha estat detingut. La víctima té ferides lleus a la mà.

Intent d'estrebada per part d'un home emmascarat a la sortida d'Escaldes-Engordany. La víctima va ser una jove que caminava sola prop de la ferralleria que hi a la zona, cap a les 23.30 h. 

L'home se li va apropar i va intentar robar-li la bossa de mà. La dona es va resistir i va poder fugir i refugiar-se en un hotel proper, des d'on va trucar a la policia i va ser assistida. Va patir ferides lleus a la mà, segons han confirmat testimonis dels fets.

L'agressor, que anava tapat amb una màscara blanca, va sortir corrent i va fugir en un cotxe amb matrícula estrangera que l'estava esperant. Segons ha confirmat la policia, a l'interior del cotxe hi havia més persones. 

De moment no hi ha hagut detencions i s'ha obert una investigació sobre els fets. Uns fets que no són gens habituals a Andorra. No consta que dilluns s'haguessin produït més agressions com aquesta.

Informa: Ana Alamán/Anna Pifarré