- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un home emmascarat intenta robar-li la bossa a una dona a Escaldes

  Noticies » Societat   10 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

La policia investiga l'intent d'estrebada que dilluns a la nit va patir una dona que caminava sola a la sortida d'Escaldes-Engordany. Un home va intentar sostreure-li la bossa de mà. Duia una màscara i va fugir en un cotxe amb matrícula estrangera. De moment no ha estat detingut. La víctima té ferides lleus a la mà.

Intent d'estrebada per part d'un home emmascarat a la sortida d'Escaldes-Engordany. La víctima va ser una jove que caminava sola prop de la ferralleria que hi a la zona, cap a les 23.30 h. 

L'home se li va apropar i va intentar robar-li la bossa de mà. La dona es va resistir i va poder fugir i refugiar-se en un hotel proper, des d'on va trucar a la policia i va ser assistida. Va patir ferides lleus a la mà, segons han confirmat testimonis dels fets.

L'agressor, que anava tapat amb una màscara blanca, va sortir corrent i va fugir en un cotxe amb matrícula estrangera que l'estava esperant. Segons ha confirmat la policia, a l'interior del cotxe hi havia més persones. 

De moment no hi ha hagut detencions i s'ha obert una investigació sobre els fets. Uns fets que no són gens habituals a Andorra. No consta que dilluns s'haguessin produït més agressions com aquesta.

Informa: Ana Alamán/Anna Pifarré