- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un home emmascarat intenta robar-li la bossa a una dona a Escaldes

  Noticies » Societat   10 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

La policia investiga l'intent d'estrebada que dilluns a la nit va patir una dona que caminava sola a la sortida d'Escaldes-Engordany. Un home va intentar sostreure-li la bossa de mà. Duia una màscara i va fugir en un cotxe amb matrícula estrangera. De moment no ha estat detingut. La víctima té ferides lleus a la mà.

Intent d'estrebada per part d'un home emmascarat a la sortida d'Escaldes-Engordany. La víctima va ser una jove que caminava sola prop de la ferralleria que hi a la zona, cap a les 23.30 h. 

L'home se li va apropar i va intentar robar-li la bossa de mà. La dona es va resistir i va poder fugir i refugiar-se en un hotel proper, des d'on va trucar a la policia i va ser assistida. Va patir ferides lleus a la mà, segons han confirmat testimonis dels fets.

L'agressor, que anava tapat amb una màscara blanca, va sortir corrent i va fugir en un cotxe amb matrícula estrangera que l'estava esperant. Segons ha confirmat la policia, a l'interior del cotxe hi havia més persones. 

De moment no hi ha hagut detencions i s'ha obert una investigació sobre els fets. Uns fets que no són gens habituals a Andorra. No consta que dilluns s'haguessin produït més agressions com aquesta.

Informa: Ana Alamán/Anna Pifarré