- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Una andorrana triomfa a la xarxa amb consells de salut

  Noticies » Cultura   16 de juliol, 2016
www.andorradifusio.ad
De ben segur que alguna vegada han entrat a internet per fer una consulta de salut o sobre complements alimentaris. Alguns molt de moda, com ara l´espirulina, el col·lagen o els omegues. La nostra següent protagonista és andorrana i té un bloc al web de la revista "Hola", una de més llegides. Ara ha escrit un llibre "Vivir sano" que ja és a la venda.
El "blog de Meritxell" és un dels blocs de salut més llegits a Espanya i el podem trobar a la web de la revista "Hola". La seva autora la trobem a Andorra a la farmàcia de la seva propietat i que porta el mateix nom.

Arran de la repercussió al bloc l´autora va rebre l´oferta de fer un llibre que es presenta com un manual de consulta de la salut on podem trobar alguns dels aspectes que més ens preocupen: des del cansament i el dormir bé, a les dietes, com tenir una pell sana i bonica o la vitalitat i el pas del temps. Capítols en què l´autora aporta informació, claus i trucs per portar una vida més sana i alhora més feliç.

Un llibre que ens explica per exemple com s´han de prendre alguns productes o fer-nos veure que potser no ho fem bé en alguns casos. Dos exemples: el col·lagen i els omegues.

Deixar-se aconsellar per un farmacèutic o un especialista sempre és la millor solució per no cometre errors.

Com a empresària continua apostant per una Andorra diferenciada on trobar productes d´excel·lència que no es troben enlloc més.

El treball a la farmàcia és la seva vida però el bloc i ara el llibre fa que molta gent vingui a Andorra amb els seus articles i demanant per una consellera que és internacionalment coneguda.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Meri Bellosta