- El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El temps

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra dimecres 14 de febrer de 2018

Avui un front ens afectarà amb precipitacions febles i una cota de neu de 1.000 metres que anirà pujant cap els 1.500 a la primera hora de la tarda i als 1.900 a 2.000 al vespre. Les temperatures pujaran. 

Demà últimes precipitacions al nord que ràpidament han de donar pas a clarianes i sol a gran part del país. Les temperatures pujaran en un ambient força menys fred que els darrers dies.

Facebook

Twitter