- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El temps

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra diumenge 12 novembre 2017

Esperem un temps més tranquil aquest diumenge. De moment el sol ha de ser dominant, i sobretot amb més suavitat que dies enrere. Màximes que fregaran els 15 graus. Ara bé, al llarg de la tarda un altre cop es taparà a pistes sobretot i deixaran alguns primers flocs de neu als 1900 metres. Ja de nit gairebé, s'anirà intensificant la nevada i baixant de cota als 1300 metres. Ventarrot als cims que a la nit es farà més generalitzat. Demà esperem neu al nord del Principat a cotes de 1000 metres, i al sud clarianes o com a molt borrufades. Vent fort del nord, amb cops de més de 80 km/h a les valls del sud del país o als cims, i clara clatellada de temperatures. Hivern.

 

 

Facebook

Twitter