- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Resum de notícies de l'any

Aquest 2017 t’hem explicat tot l’actualitat de primera mà. 365 dies d’informació que sintetitzem en aquest programa especial. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Resum de notícies de l'any 2017

  • AND365 - Resum de notícies de l'any 2017

    El 2017 és un any ple de canvis transcendents per a Andorra. La reforma comunal provoca discrepàncies polítiques, sobretot dins el grup liberal, que s’acaba trencant. L’acord amb la UE també centra bona part de l’actualitat política. En l’àmbit econòmic, es reactiven turisme i consum. La Cambra preveu que el PIB superarà el 2%.  El trencament de Grandvalira ha estat una altra de les informacions més destacades de l’any. També el procés català, que ha provocat concentracions a favor i en contra, en aquest cas pels talls a la N-145. A les carreteres, sis persones han perdut la vida aquest 2017. La cultura la protagonitza la inauguració del Museu Thyssen i els concerts deixen algunes de les millors imatges. En esports, ha estat el millor any per al MoraBanc Andorra i també un 2017 de Jocs dels Petits Estats. 

  • El resum de l'any 2017 de Ràdio Nacional

    Durant els darrers 365 dies, Ràdio Nacional d'Andorra ha emès informació molt diversa. Segur que part de les notícies que hem conegut aquest any ens han afectat d'una manera o una altra i les hem hagut de digerir, acceptar, assumir, analitzar i reflexionar. En aquest programa especial de menys d'una hora destaquem els fets més trascendentals que ha viscut Andorra el 2017.

Facebook

Twitter