- Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - La presó comptarà amb un nou mòdul per a dones ingressades, actualment quatre. Així ho ha assegurat Xavier Espot, ministre d´Interior, en una visita a les obres de millora del centre penitenciari. Això garantirà un espai més exclusiu per a les recluses. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Zona esports

Zona Esports és el programa de Ràdio Nacional d'Andorra dedicat a l'actualitat esportiva del país. Esportistes, equips i federacions tenen un espai reservat al 94.2 de l'FM de dilluns a divendres, de les 20.00 a les 20.30h.

Amb Joan López, Cesc Sanjuan i David Domingo al micròfon i Toni Escur a les vies de so. Us hi esperem!


Zona esports 12 de setembre del 2017

  • Zona esports: Dani Fornell, Mònica Doria i Anabel Llevot

    Parlem amb el rider Dani Fornell per analitzar el calendari del Freeride World Tour 2018, que viurà la prova andorrana al març. La palista Mònica Doria avalua la participació a la Copa del món de canoa-caiac de la Seu i el repte del Mundial, que li arriba a final de mes. També conversem amb la directora general de l´FC Santa Coloma, Anabel Llevot, sobre el conveni que ha signat el club amb el Vila-Real. I encara hi ha espai per a l´actualitat del MoraBanc Andorra, els germans Casal, que dissabte tenen Copa del món de curses de muntanya a Escòcia, i pinzellades del torneig andorrà del circuit BMW Padel Grand Tour, que se celebra aquesta setmana a les instal·lacions del Club Principadel.

Facebook

Twitter