La revolució de les "sneakers" arriba també a Andorra

La revolució de les "sneakers" arriba també a Andorra

Les bloggers més famoses han deixat de costat les sabates de taló i han apostat els darrers anys per la nova moda de les "sneakers" i a poc a poc aquesta tendència està arrelant al país.

Les sabatilles esportives són tan democràtiques i tan accessibles que encaixen amb tot. I no és una frase feta, és que realment són capaces d'acompanyar qualsevol peça, des de la més òbvia (les de caràcter esportiu), fins a les més inesperades (com un vestit de festa) o un look informal per anar a la feina.

Els amants de les "sneakers" aprecien els petits detalls, cada sabatilla té una història al darrere. Qui no recordarà les mítiques Adidas Stan Smith i qui no n’ha tingut unes quan era jove? Aquesta mítica sabatilla es torna a reinventar en teixits i colors únics dignes de col·leccionistes, així com les Nike Air Max. Ara no és estrany sortir al carrer amb sabatilles esportives per crear un look únic i amb personalitat. I tu, ets un "sneaker"?

 

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de Punkarrillas.com   Fotografies: Txell Flores per SneakersoneAndorra

 

Comparteix: