Tens calor? Mousse de llimona

Tens calor? Mousse de llimona

Amb la calor d'aquests dies i després d'un hivern dur ens venen de gust aliments més frescos i lleugers. T'atreveixes a preparar la teva pròpia mousse de llimona? T'expliquem com.

Ingredients per a 6 copes de mousse de llimona:

  • 5 llimones
  • 1 litre de crema de llet
  • 250 grams de sucre
  • 7 fulls fins de gelatina "cues de peix"

Preparació

  1. Escorre les llimones i reserva el suc
  2. Munta la crema de llet juntament amb el sucre fins a obtenir una nata ben consistent
  3. Afegeix a la nata el suc de la llimona i els fulls de gelatina, que prèviament hauràs diluït amb una mica d'aigua calenta. Remena-ho molt a poc a poc fins a aconseguir una crema homogènia.
  4. Posa la crema en copes individuals i decorades amb la pela de la llimona ratllada.
  5. Deixa-les refredar a la nevera un mínim de tres hores

I a gaudir de la mousse!  

Una recepta de Dolors Abad, cuinera

 

 

Comparteix: