Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Tens calor? Mousse de llimona

Tens calor? Mousse de llimona

Amb la calor d'aquests dies i després d'un hivern dur ens venen de gust aliments més frescos i lleugers. T'atreveixes a preparar la teva pròpia mousse de llimona? T'expliquem com.

Ingredients per a 6 copes de mousse de llimona:

  • 5 llimones
  • 1 litre de crema de llet
  • 250 grams de sucre
  • 7 fulls fins de gelatina "cues de peix"

Preparació

  1. Escorre les llimones i reserva el suc
  2. Munta la crema de llet juntament amb el sucre fins a obtenir una nata ben consistent
  3. Afegeix a la nata el suc de la llimona i els fulls de gelatina, que prèviament hauràs diluït amb una mica d'aigua calenta. Remena-ho molt a poc a poc fins a aconseguir una crema homogènia.
  4. Posa la crema en copes individuals i decorades amb la pela de la llimona ratllada.
  5. Deixa-les refredar a la nevera un mínim de tres hores

I a gaudir de la mousse!  

Una recepta de Dolors Abad, cuinera

 

 

Comparteix: