Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La 2a Festa del Nòrdic buscarà superar els 260 participants de l'any passat

www.andorradifusio.ad

Naturlàndia i el centre de Sant Julià de Lòria seran novament els escenaris de la segona Festa del nòrdic. L'estació s'ha posicionat com una referència en aquest tipus d'esdeveniment i vol consolidar-se en l'àmbit de les curses infantils.

L'èxit de l'any passat amb prop de 260 persones ha portat a l'organització de la Festa del nòrdic a fer una segona edició d'aquest esdeveniment d'esquí de fons. Com és habitual, les activitats es centraran a la cota 2.000 de Naturlàndia. "Tot i que som joves en aquest àmbit, som ja referent. A Espanya i el sud de França som dels pocs llocs", explica el membre del Nòrdic Esquí Club la Rabassa-Naturlandia Gaspar Pellicer.

Aquest dissabte arribarà el torn de l'Skicross i la biatló. Dues activitats destinades als infants fins a 17 anys que serveixen a l'estació per posicionar-se en les curses de base en l'àmbit internacional. Diumenge hi haurà la 29a edició de la Marxa Andorra Fons a partir de les 10 del matí, amb tres recorreguts de 5, 10 i 20 quilòmetres. A més, també es farà una raquetada popular per a aquells que no vulguin posar-se els esquís.

L'acte d'inauguració serà dissabte a les 17 hores a la plaça de la Germandat. Les inscripcions estan obertes al web del Nòrdic Esquí Club. A banda de l'esdeveniment, el comú també ha muntat una exposició fotogràfica al Centre Esportiu per celebrar el 25è aniversari de l'esquí de fons a la Rabassa.

Informa: Joel Romero
Imatges: Fernando Montero-Arxiu

Comparteix: