450.000 euros per renovar el camp de tir de Pal

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana invertirà uns 250 mil euros per garantir que la competició de tir al plat dels Jocs dels Petits Estats de l'any vinent tingui lloc a Pal. El cost total per condicionar la instal·lació serà d'uns 450 mil euros, amb aportació de la Fundació dels Jocs.

Les obres per condicionar el camp de tir de Pal per acollir l'any vinent la competició de tir al plat dels Jocs dels Petits Estats costaran uns 450.000 euros, 250.000 dels quals correran a càrrec del comú de la Massana, que s'encarregarà de la descontaminació del terreny. Així ho ha anunciat la cònsol major massanenca, Eva Sansa, que ha informat que han d'esperar a què el terreny estigui sec. "Haurem d'esperar al fet que marxi la neu i que hi hagi aquesta descontaminació. Després, tenim previst posar una lona per minimitzar l'impacte contaminant que hi ha en el plom que hi ha."

El comú preveu que una empresa especialitzada comenci la descontaminació aquest abril, amb l'objectiu d'aconseguir els permisos de Medi Ambient per poder disputar la competició de tir al plat l'any vinent. Un cop passin els Jocs, la federació s'encarregarà de gestionar el camp. 

Informa: Sergi Cano-Pere Moliné
Imatges: Arxiu RTVA-Sergi LInares 

Comparteix:

El Llevant-FC Andorra ja té data Doria estrena temporada al parc del Segre amb París a l'horitzó