Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Carolina Poussier torna al món de l'esport com a entrenadora

www.andorradifusio.ad

Hi ha esportistes que un cop retirats no volen deixar enrere el seu vincle amb la pràctica esportiva. Un bon exemple és Carolina Poussier, l´exesquiadora de la Federació d´Esquí ha deixat la seva feina com a mestra per començar una ventura com a entrenadora personal i dissenyadora d´una marca andorrana de roba esportiva.

Carolina Poussier va ser durant molts anys esquiadora de la FAE, va participar en els Jocs de Lillehamer al 94 o al Mundial de Sierra Nevada al 96. Ara exercia de mestra a l´escola andorrana fins que va decidir tornar a vestir-se de curt. "Feia un temps que em plantejava viure del que m'agrada, l'esport. Vaig decidir fa dos anys començar a estudiar una carrera d'entrenadora personal, m'he tret la titulació i he fet el salt", celebra l'exesquiadora.

S´ha convertit en entrenadora personal, ja sigui de manera presencial o fent vídeos dels exercicis per als clients. Treballa amb esportistes d´alt nivell però sobretot amb gent del carrer. A banda de l´entrenament físic incideix en l´alimentació. Surten a la llum conceptes com els superaliments o la chrononutrició.

Un dia li van demanar el disseny d´un mallot de triatleta. Va tenir èxit i va decidir crear una marca andorrana de roba esportiva molt exclusiva. Només se´n venen 10 peces de cada disseny.

També es pot demanar un disseny únic i personal. Exercici, nutrició i disseny un còctel que torna a situar Carolina Possier a la línia de sortida.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: