Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Compte enrere per a una nova Copa del Món de BTT a Vallnord amb l'objectiu de mantenir-la

www.andorradifusio.ad

A 50 dies dies de l’inici de les proves de la Copa del Món que tindran lloc a Andorra s’ha presentat l’esdeveniment a la Massana. Enguany s’exhaureix el contracte amb l'UCI i l’organització treballa per aconseguir prorrogar-lo dos anys més.

Ningú s’ha volgut perdre aquest migdia la presentació de les proves de la Copa del Món a la Massana, un esdeveniment que s’ha pogut seguir en directe pel canal web d'andorradifusio.ad.

A la Copa del Món participaran 700 ciclistes de 40 països. Un dels objectius és superar els 60.000 espectadors de l’any passat. L'altre, ñes "continuar sent una seu fixa de Copa del Món", ha dit el cònsol major de la Massana, David Baró. El cap de Govern, Antoni Martí, està convençut que "no la perdrem perquè les coses es fan cada any millor i això té recompensa".

Enguany la novetat més important és el canvi d’emplaçament de la sortida i arribada de la prova de 'cross country'. Albert Balcells, director tècnic de la Copa del Món, assegura que "concentrar la sortida i l'arribada en la mateixa zona afavorirà els espectadors i les emissions per televisió".

L’objectiu és seguir creixent i millorant per poder renovar dos anys més el contracte amb l’UCI i seguir gaudint de la Copa del Món fins al 2020. L’acte d’avui s’ha tencat amb l’inici del compte enrere.

La Copa del Món començarà el 13 de juliol i la setmana seguent es farà el Mundial Màster.

La presentació completa de la Copa del Món de BTT 2018:Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares/Jordi Seabra

Comparteix: