Derrota "in extremis" del MoraBanc contra el Fuenlabrada (94-95)

La pròrroga no somriu a un MoraBanc Andorra que debuta a casa amb una derrota in extremis (94-95) davant del Montakit Fuenlabrada

L'equip de Joan Peñarroya, encara en construcció i amb un joc molt irregular, segueix sense estrenar-se amb victòria en aquest inici de competició. El conjunt tricolor no s'ha trobat còmode en pista i no ha pogut imposar el seu ritme de joc producte, novament, de la feblesa defensiva (23-45 en rebots) davant d'un Fuenlabrada més sòlid.

L'equip de Nèstor García ha anat per davant en el marcador pràcticament tot el partit però quan més a prop tenien la victòria amb un 71-80 a pocs minuts del final, el MoraBanc Andorra ha tret caràcter i ha estat capaç de forçar la pròrroga (83-83) amb un triple de Jaka Blazic pràcticament sobre la botzina. El jugador eslovè, que no ha pogut acabar el partit per culpa d'unes rampes, ha estat el màxim anotador dels seus amb 20 punts.

Al final però, el partit de 45 minuts s'ha acabat decidint en els darrers 4 segons amb una cistella de Paco Cruz que ha neutralitzat un triple de David Walker que hagués pogut donar la primera victòria als andorrans. El millor del MoraBanc, Vlado Jankovic, amb 17 punts, 5 rebots, 17 de valoració.

Diumenge vinent (12:30h) el MoraBanc Andorra buscarà la primera victòria a la pista de l'UCAM Múrcia. El partit es podrà seguir en directe per RNA, al 94.2 FM i a www.andorradifusio.ad.