L'Encamp suma la novena lliga de futbol sala consecutiva

L'Encamp ja té una altra lliga de futbol sala al sarró. Novena de consecutiva i dotzena en el seu palmarès després d'endur-se als penals el segon partit de la final contra el SAE Sant Julià. Els encampadans tornaran a jugar competició europea.

Xuta Jorge Dias. Atura Aitor Rubio. I a l´Encamp es desferma l´alegria. Una altra lliga per a un equip que a l´estiu va veure com se li anava gairebé tothom i va començar de zero. Abans de la celebració, i com la setmana passada a Sant Julià, un altre partit igualadíssim i de molt d´ambient a la graderia. Dos duels decidits en els penals que han engrandit la lliga.
Jorge avançava el Sant Julià només arrencar el partit. Tensió des del primer minut entre dos equips que s´ho volien deixar tot a la pista. Les coses es complicaven per a l´Encamp. Arribaven els dobles penals i Jorge signava el segon abans del descans, quan Carlos, un dels jugadors importants de l´Encamp, se n´havia d´anar a la banda lesionat després d´aquesta acció. Saviola, també des del doble penal, retallava abans del descans. L´argentí es va mostrar intens i va evidenciar que és el mateix jugant al Camp Nou o al complex d´Encamp. Competitivitat màxima. Però Jorge seguia a la seva. 1 a 3 abans del descans.

I la segona meitat no va perdre interès. Gol de Manolo Jiménez, un dels vells roquers de l´Encamp per retallar distàncies. Ho provaven els dos equips, però els porters responien.

A quatre del final aquesta diana de Calvo semblava sentenciar. La final se n'anava al tercer partit. Però Nuno s´embolicava massa i acabava expulsat. L´Encamp, amb superioritat, igualava i entrava de ple al partit a tres minuts del final amb gol de Paquito. I a minut i mig el deu de l'Encamp repetia per a l'empat. De menys a més i amb una assegurança sota la porteria com Aitor, el campió revalidava el títol des del punt fatídic.

Informa: David Domingo
Imatges: Kevin Ribeiro