Ni un pas enrere (100-77)

El MoraBanc Andorra ha recuperat el camí de la victòria derrotant amb autoritat al Tecnyconta Saragossa. Els de Joan Peñarroya han sumat la quinzena victòria del curs (15-10) que els acosta encara més a l'objectiu de disputar el play-off a nou jornades per al final de la fase regular. John Shurna, MVP dels locals amb 21 punts (4/6 en triples) i 21 de valoració

El MoraBanc Andorra ha demostrat la seva grandesa aixecant-se sis dies després de trencar a Las Palmas la seva històrica ratxa de set victòries consecutives. Davant el seu públic, l'equip de Joan Peñarroya no ha donat cap opció al Tecnyconta Saragossa. De fet, el conjunt aragonès només ha aguantat els primers deu minuts davant un MoraBanc Andorra que segueix molt dolç.

El partit ha començat marcat pels atacs i amb una tensió més pròpia dels últims minuts. Al final del primer quart l'equip de Pep Gargol dominava el marcador per un ajustat 23-25 gràcies als 10 punts d'un imparable Gary Neal que ha acabat el partit amb 26. A inici del segon quart el Tecnyconta Saragossa ha agafat la màxima diferència (23-29/25-31) però un 17-0 de parcial ho ha canviat absolutament tot (42-31). El MoraBanc Andorra ha començat a controlar la situació des de la defensa, assegurant el rebot en tot moment (39-23), i fent el joc que més li agrada. Els andorrans han arribat a guanyar de dotze punts (49-37) per un 54-43 al descans gràcies a un triple final d'un inspirat John Shurna. Gary Neal, a la seva, 17 punts.

En la segona meitat el MoraBanc Andorra ha sortit decidit a sentenciar el partit per la via ràpida i un 10-2 de sortida ha deixat un +19 (64-45) davant un Tecnyconta Saragossa que no ha trobat resposta davant el vendaval tricolor. En el tercer quart els andorrans ja han deixat el partit vist per a sentència amb un +22 (72-50) arribant a un 78-57 a deu minuts per al final. En l'últim quart l'equip de Joan Peñarroya no ha afluixat, màxima concentració per a uns jugadors que tenien entre cella i cella la derrota de la primera volta al Principe Felipe (95-78). Al final, victòria i espectacle del MoraBanc Andorra en un partit en el qual tots els seus jugadors han anotat (100-77).

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el dissabte 7 d'abril a les 19h a la pista del Baskonia en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad.

Imatge: Morabanc Andorra