El FC Andorra s'agafa a la salvació a Elda (0-2)

Debut i victòria de Ferran Costa a la banqueta del Futbol

Debut i victòria de Ferran Costa a la banqueta del Futbol Club Andorra. Els tricolors han guanyat per 0 a 2 al camp de l'Eldenc i surten de manera provisional del descens.

L'efectivitat i el pragmatisme s'han apoderat del FC Andorra en la seva visita al Pepico Amat contra l'Eldenc. L'estrena a la banqueta de Ferran Costa ha deixat clar un canvi de tarannà a les files tricolors, i això ha servit per endur-se tres punts fora del Nacional gairebé vuit mesos després.

L'equip ha fet gala d'una solidesa defensiva clara i, excepte els primers quinze minuts, en què s'ha vist superat per la intensitat local, ha dominat el partit. Al minut 35, una transició ràpida ha permès Iván Gil filtrar una pilota a Julen Lobete perquè el davanter fes el primer, després d'una acció individual que ha acabat amb la pilota a l'escaire. Poc després, Vallejo ha evitat el segon amb un xut de Lobete, en una jugada embolicada dins de l'àrea. La rèplica ha arribat en l'acció posterior, quan Ratti ha salvat l'empat amb un xut sec de Chapela. Al descans, 0 a 1.

La sortida de vestidors ha seguit el mateix guió, un Andorra ben plantat i un Eldenc incapaç de generar perill. De fet, els tricolors han disposat de les millors oportunitats amb una doble rematada de Karrikaburu, que ha sortit fora per ben poc. Al minut 70, un cop de colze de Carlos Hernández s'ha convertit en un penal que Karrikaburu no ha desaprofitat. 0 a 2. El segon gol ha donat tranquil·litat als de Ferran Costa, que s'han replegat en defensa i han administrat la diferència fins al final.

L'Andorra surt del descens de manera provisional amb 35 punts i encadena dos triomfs consecutius.

El pròxim partit arribarà diumenge vinent al Nacional contra l'Eibar.

Imatge cedida: FC Andorra