L'Inter d'Escaldes retalla diferències al líder

L'empat de l'UE Santa Coloma amb el Penya Encarnada permet l'Inter d'Escaldes retallar distàncies. Els escaldencs es troben a dos punts dels colomencs quan resten cinc partits per acabar la lliga.

El Penya Encarnada ha posat picant a la lliga després d'esgarrapar un empat al líder, l'UE Santa Coloma. David Corominas va fer el primer gol i els colomencs van salvar els mobles amb una diana de Juanito al minut 87. Els de Ramon Calderé mantenen la primera posició amb dos punts de marge.

Mentrestant, un autogol al minut 20 va permetre l'Inter d'Escaldes retallar distància respecte dels colomencs. Els d'Otger Canals van ser molt superiors, però van estar desencertats de cara a porteria.

El duel de la jornada amb el fanalet vermell en joc va caure del cantó de l'Esperança. Els de Richard Imbernón van golejar l'Atlètic Amèrica, per 5 a 0, en un partit on van disposar de tres penals a favor i l'Amèrica va acabar amb dos expulsats. L'Esperança és penúltim amb 10 punts i l'Altètic cuer amb 8.

Tornant a la part alta, en la pugna també es manté el FC Santa Coloma que va golejar el Carroi, per 0 a 4. Els de Fede Bessone van haver d'esperar fins a la segona meitat per obrir la llauna amb un gol de Cristian Novoa. Després, amb un home més, van ser capaços d'arrodonir el marcador amb tres dianes més.

Finalment, l'Atlètic d'Escaldes continua lluitant per la tercera plaça i va guanyar amb un matiner gol de Jordan Gutiérrez. Els de Dani Luque són quarts amb 48 punts, un menys que els de Bessone.

Tots els gols i millors jugades després de l'Informatiu Vespre al 'Tot Lliga'.