Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La primera Festa del Nòrdic proposa tot un programa d'activitats nòrdiques a Naturlàndia

www.andorradifusio.ad

Naturlàndia acollirà aquest cap de setmana la primera edició de la Festa del Nòrdic. La 28a Marxa Andorra Fons, Skicross i un biatló seran algunes de les curses.

Potenciar els esports d'hivern i agrupar diferents curses en un mateix cap de setmana, aquests són els objectius de la primera edició de la Festa del Nòrdic. Una iniciativa promoguda a Sant Julià de Lòria que tindrà la cota 2.000 de Naturlàndia com a escenari i que espera aplegar més de 300 persones en les diverses proves. La 28a Marxa Andorra Fons, la 3a Skicross de la Rabassa i la biatló seran les competicions que se disputaran el cap de setmana.

"Hem englobat les curses que teníem i n'hem afegit algunes més, així com activitats, com la de la raquetada", explica des del Nòrdic Esquí Club la Rabassa-Naturlàndia, Gaspar Pellicer. L'organitzador creu que d'aquesta manera "és un al·licient perquè la gent es desplaci fins aquí no només per disputar curses, sinó per gaudir d'un cap de setmana d'activitats nòrdiques".

Pel que fa al biatló, aquesta serà la primera vegada que es dugui a terme. Per aquest motiu, els organitzadors dedicaran una part prèvia a formació on els participants faran pràctiques de tir amb carabina. Es farà en grups de vuit, amb formadors qualificats.

A banda, la prova també tindrà un vessant més familiar amb una raquetada popular diumenge per tancar aquesta primera edició. A més, la plaça de la Germandat servirà com a escenari per al lliurament de premis i l'arrosada popular, diumenge al migdia.

Informa: Joel Romero
Imatges: Anna Martí

Comparteix: