Lezkano, content per la victòria, però mantenint l'esperit de lluita

Victòria vital del MoraBanc Andorra per 90 a 97 al camp de Baxi Manresa. El triomf suposa un pas de gegant per als tricolors en l'objectiu de la salvació.

El MoraBanc es va emportar una treballada victòria en un dels camps més difícils de la competició. Un parcial de 9-24 al tercer quart va ser determinant tot i la reacció local als minuts finals. Natxo Lezcano es va mostrar molt satisfet amb la concentració de l'equip.

"Crec que la sortida després del descans ha estat la clau del partit. Hem començat molt bé, molt concentrats, amb mota activitat, moltes ganes, controlant rebots, sortint...".

Natxo Lezcano, entrenador Morabanc Andorra

Tot i les grans actuacions de Harding, amb 26 punts, i de Montero, amb 25 de valoració, Pedro Martínez ha destacat l'aportació de la segona unitat tricolor.

"Han tingut molts jugadors sortint de la banqueta que els hi han donat molt, l'Andric, el Luz."

Pedro Martínez, entrenador Baxi Manresa

A l'espera del que faci l'Obradoiro, l'Andorra es troba virtualment salvat a quatre victòries del descens, però Natxo Lezcano encara no ho dona per fet.

"Fins que les matemàtiques no diguin altra cosa, estem en la lluita".

La nota negativa del partit va ser la lesió de Tyson Pérez, que va haver de deixar la pista per molèsties a la cama esquerra.

"Té pinta de ser o una sobrecàrrega molt forta o una ruptura de fibres. Per això no compto amb ell".

El MoraBanc ja prepara el partit de la següent jornada davant el Barça a la Bombonera.

Informa: Héctor Aza