Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Liñán, Alberola i Ruiz, una fornada que puja amb força al taekwondo andorrà

www.andorradifusio.ad

Els representants de la Federació Andorrana de Taekwondo es van quedar molt a prop de les medalles al Campionat d´Europa cadet de Budapest. El resultat els ha donat confiança per continuar treballant fort al tatami.

Són molt joves, però s´entrenen amb la mateixa exigència que els competidors de categoria sènior. Fa pocs dies, Naiara Liñán, Ezoe Alberola i Biel Ruiz van completar un gran Europeu cadet a Budapest. Tots tres van arribar a quarts de final i es van quedar molt a prop de les medalles. Un resultat que els anima a continuar treballant amb més motivació encara. Liñan, de 13 anys, també havia arribat a quarts de final en el recent Mundial.

En el seu últim any de cadet, Biel Ruiz, de 14 anys, va superar dos rivals a Budapest i es va quedar a les portes de les medalles en un combat contra el representant rus que es va decidir al tercer temps. Per a Ezoe Alberola, va ser el debut en un Europeu amb només 12 anys.

Després de la bona actuació a l´Europeu, els joves valors de la federació esperen pujar al podi en el proper Campionat d'Espanya.

Informa/ imatge: Joan López

Comparteix: