Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Cristina Llovera prepara el Campionat d'Espanya indoor amb l'objectiu de tornar rebaixar el rècord als 60m

www.andorradifusio.ad

Cristina Llovera ja es prepara per al Campionat d'Espanya que es disputarà aquest cap de setmana a València, tot i arrossegar molèsties als isquiotibials. L'atleta es mostra satisfeta pel rècord aconseguit, però creu que encara hi ha marge de millora.

Optimisme i paciència, aquestes són les claus dels bons resultats de Cristina Llovera que l'han portat a batre el rècord d'Andorra en 60 metres. Tot i les bones marques, Llovera continua marcant-se reptes. Un serà al març a Birningham on es disputarà el Mundial Indoor d'atletisme. Tot i això, el pròxim serà a València aquest cap de setmana amb el Campionat d'Espanya, però l'atleta reconeix que pateix molèsties. "Venim de dues setmanes d'entrenaments molt forts", insisteix, tot reconeixent molèsties als isquiotibials.

Després d'una greu lesió que la va deixar fora dels Jocs de Rio, Llovera comença a veure els resultats del treball dels darrers mesos. Parar més atenció a les variables fora de la pista, com ara els períodes de recuperació, el descans i l'alimentació també ha estat vital per entendre la progressió de l'atleta. "Ser molt més conscient de l'esforç invisible, el fisio, l'alimentació, tot el que involucra un esportista fora de la pista" són "petites coses que sumen".

Com és habitual, la satisfacció de batre el rècord és efímera i Llovera ja pensa en els propers reptes i a rebaixar novament les marques. Una bona oportunitat serà aquest cap de setmana.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: